Сухоземен транспорт

Сухоземен транспорт

Най-голям дял в обслужването на товарния трафик до и от България има автомобилният транспорт. При осигуряването на веригите на доставки в динамична среда той е универсален инструмент за постигане на скорост, икономическа ефективност и гъвкавост.

Динамичната среда на днешния бизнес има нужда от ефективни решения.

Предлагаме Ви бързи и сигурни вътрешни и международни автомобилни превози на товари благодарение на нашия многоезичен екип от опитни специалисти и млади, добре подготвени колеги с новаторски подход; надеждна мрежа от собствени терминали в балканските или партньорски центрове в европейските страни; гъвкаво и адаптивно търсене на решения.

Използваме своя 27 годишен опит в спедицията и логистиката, за да създадем за Вас и да реализираме решения, съобразени изцяло с Вашите изисквания, бюджет, спецификации. Орбит е редовен член на НСБС, а от 2002 година сме членове на FIATA. Фирмата е сертифициран TIR оператор и осигурява застрахователно покритие за Вашите ценни товари с висока стойност.

Свързваме – с нашата автомобилна спедиция – важни сегменти от транспортните коридори на Европа и Балканите, Балтика и Средиземноморието. Когато тя е част от мултимодални транспортни решения, осигурява бърз достъп на товарите ви от или до крайни клиенти, пристанища или други логистични терминали.

Нашите сухoпътни услуги съответстват на най-добрите практики и включват:

  • Транспорт на комплектни товари
  • Частични товари
  • Транспорт с регулярни групажни линии

Защо да ни доверите Вашите пратки?

Работим ефективно, прецизно, с внимание към всяко ваше изискване. Търсим най-оптималните варианти за бърз, качествен, сигурен превоз на вашите пратки. Намираме начин да ги доставим така, както сме Ви обещали – невредими и в срок.

Изключително качество
Изключително качество

Обслужва Ви персонал, чиито квалификации се потвърждават и повишават всяка година. Международни сертификати гарантират нашия професионализъм и компетентност.

Високо ниво на сигурност
Високо ниво на сигурност

Орбит е първата фирма за спедиция и логистика в Източна Европа със сертификат за сигурност и безопасност от TAPA FSR.

Персонален подход
Персонален подход

Умение да разберем какво Ви е необходимо, мрежа от партньори в целия свят, проследяване на всеки етап от организацията и транспортирането – подготвени сме за Вашите изисквания.