Транспортираме Вашите товари по суша, въздух и вода до всяка точка на света в договореното време и по-най-добрия начин. Прочетете повече Персонализирани и сигурни решения за спедиция и транспорт в целия свят Подкрепяме Ви с експертиза, опит, база, квалифициран персонал и иновативни технологични решения за 3PL (изнесени логистични услуги), за да развивате уверено своя бизнес. Прочетете повече Складова логистика Международен и вътрешен транспорт, с който доставяме Вашите пратки така, както сме Ви обещали – невредими и в срок. Прочетете повече Сухоземен транспорт Опаковането и транспортирането на Вашите вещи и мебели с наша помощ е спокоен и сигурен процес, който Ви спестява стрес и разочарования. Прочетете повече Преместване на лични вещи Предлагаме Ви максимално персонализирана услуга и спокойствието да знаете кога къде са Вашите товари, а също и че ще пристигнат навреме. Прочетете повече Икономичен морски транспорт до всяка точка на света Ценни, специфични, опасни товари – каквото и да трябва да транспортирате по въздух, ние го организираме според Вашето време, изисквания и бюджет. Прочетете повече Бърз и надежден въздушен транспорт за всяка ваша пратка

Пътуваме във вашата посока по суша, въздух и вода!

Орбит ви предлага богато портофолио от услуги за спедиция и логистика на товари с въздушен, морски и сухоземен транспорт до всяка точка на света.

Знаем, че от всички възможни решения едно е най-подходящо за вас и ви предлагаме именно него. Персонализираният подход и безкомпромисното качество по отношение на товарите и обслужването на клиентите са в основата на нашата работа. Те ни помагат вече над 27 години да сме търсен партньор, приет като член на най-авторитетните организации за транспорт и спедиция на пратки от всякакъв вид. Кажете ни от какво имате нужда, за да ви помогнем.

Услуги, които предлагаме

Намираме най-доброто решение за транспорт и спедиция на вашия товар

Благодарение на нашия опит, професионализъм, огромна мрежа от партньори по целия свят и модерно техническо оборудване ви осигуряваме оптимални условия за спедиция и логистика спрямо вашите нужди.

Вашите пратки, Вашите правила

Колкото по-добри сме в своята работа, толкова по-доволни са нашите клиенти. Растем, пътуваме и се развиваме заедно

Гъвкава ценова политика
Гъвкава ценова политика

Персонализираните решения идват с персонализирани оферти. Предлагаме ускорени, стандартни и икономични поръчки както и широк набор от услуги и възможности за спедиция и логистика на вашия товар.

Яснота на предложението
Яснота на предложението

Преди да ни поверите товарите си, сте наясно къде ще бъдат съхранявани, как ще се транспортират, кога ще пристигнат, какви допълнителни услуги може и е удачно да използвате. Максималната яснота е спокойствие за клиента и за нас.

Множество възможности
Множество възможности

Складиране, 3PL услуги, митническо агентство, сухоземен, морски и въздушен транспорт, транспортиране на ценности, предмети на изкуството, специални и опасни товари – за 30 години сме натрупали опит, умения и признание във всяка сфера на спедицията и логистиката.

Сигурност и гаранции
Сигурност и гаранции

Застраховки, проследяване на товарите, сертификат за сигурност и безопасност от TAPA FSR, ежегодни обучения за всички наши служители – правим невъзможното, за да сте спокойни за своите товари винаги, когато ползвате нашите услуги.

Обслужване на висота
Обслужване на висота

Бързо разбираме какво Ви е необходимо и Ви предлагаме най-бързия, бюджетен и сигурен вариант да го получите. Нашите екипи са специално обучени да работят с клиенти и да поставят техните интереси и изисквания на първо място.

Карта