Услуги

Какви услуги предоставяме

Спедиция и логистика, които отговарят на всички ваши нужди и изисквания

Глобалната ни мрежа от партньори; квалифицираните ни екипи; обширната, отлично оборудвана, складова база; автопарковете; сертификатите и признанието на нашите умения и професионализъм от международни и национални организации за спедиция и логистика – поставяме всичко в услуга на клиентите си. Виждаме възможните решения, избираме оптималното за вас и го реализираме. Вие само кажете какво ви е необходимо!

Гъвкава ценова политика
Гъвкава ценова политика

Персонализираните решения идват с персонализирани оферти. Предлагаме ускорени, стандартни и икономични и поръчки и широк набор от услуги и възможности за спедиция и логистика на вашия товар.

Яснота на предложението
Яснота на предложението

Преди да ни поверите товарите си, сте наясно къде ще бъдат съхранявани, как ще се транспортират, кога ще пристигнат, какви допълнителни услуги може и е удачно да използвате. Максималната яснота е спокойствие за клиента и за нас.

Обслужване на висота
Обслужване на висота

Бързо разбираме какво ви е необходимо и ви предлагаме най-бързия, бюджетен и сигурен вариант да го получите. Нашите екипи са специално обучени да работят с клиенти и да поставят техните интереси и изисквания на първо място.

Множество възможности
Множество възможности

Складиране, 3PL услуги, митническо агентство, сухоземен, морски и въздушен транспорт, транспортиране на ценности, предмети на изкуството, специални и опасни товари – за 30 години сме натрупали опит, умения и признание във всяка сфера на спедицията и логистиката.

Сигурност и гаранции
Сигурност и гаранции

Застраховки, проследяване на товарите, сертификат за сигурност и безопасност от TAPA FSR, ежегодни обучения за всички наши служители – правим невъзможното, за да сте спокойни за своите товари винаги, когато ползвате нашите услуги.