Складово стопанство

Складово стопанство

Оптимизирани разходи, ефективен транспорт, 3PL услуги – предлагаме Ви складови помещения и допълнителни услуги, с които спестявате място, време, средства. В същото време сте спокойни, че стоките, които са на склад, се управляват, организират и доставят в точното време на точното място.

Отговорно отношение, професионална ангажираност на специалисти с богат опит и висока квалификация, достъп до информация за всеки един продукт по всяко време – осигуряваме Ви обслужване, каквото малко фирми за спедиция, логистика и 3PL услуги могат да гарантират.

Иновативни IT решения за управление на складове и организация на складови наличности. Интегрирани SN, FIFO, FEFO системи, които ни позволяват да Ви предложим наистина персонализирано решение за Вашите нужди и да оптимизираме максимално съотношението цена/качество.

Какви складови помещения предлага Орбит?

 • Свободен склад
 • Лицензиран митнически склад и временен митнически склад
 • Складова зона за съхранение на ценни товари

Разполагаме с:

 • 19 418 кв. м закрити складови площи, отговарящи на 36 202 палетни места;
 • 2 310 кв. м офисни площи;
 • 33 726,47 кв. м открити складови площи и паркинги.

Нашите складови помещения са разположени в:

 • зоната на летище София и ЗММ, кв. Илиянци
 • гара Елин Пелин
 • Варна
 • Пловдив
 • Русе

Складови системи и оборудване

Изпълняваме 3PL услуги с помощта на иновативни IT решения, които гарантират максимална ефективност, прозрачност и пунктуалност при организиране, обработка на поръчки, издаване на документи, съставяне на ежедневни отчети. Интегрирани SN, FIFO, FEFO системи.

Използваме складови системи на MECALUX – испанския лидер на пазара за решения за системи за съхранение в складови помещения. Благодарение на тях получавате сигурно, функционално складово пространство за Вашите стоки. Предлагаме и опция за съхранение на архиви и документи. Вижте повече информация в раздел „Управление на архиви и информация“ .

Обслужваме товарите с мотокари и подемно-транспортна техника на Linde, TCM, Mitsubishi, Heli.

Екипът, който се грижи за организацията и съхранението на Вашите пратки, е ориентиран към намирането на бързи, конкретни и ефективни решения и максимална оптимизация на процесите. Ние умеем да задоволяваме желанията на нашите клиенти.

Свържете се с отдел „Складово стопанство“!

e-mail: 3pl@orbit.bg ; obbg@orbit.bg

Защо да използвате нашите складове и 3PL услуги?

По-ниски разходи, по-ефективна организация и транспорт, пълна прозрачност на движението на стоки, професионализъм и отговорност към поетите ангажименти – съобразяваме се напълно, до най-малкия детайл, с Вашите изисквания и нужди.

Изключително качество
Изключително качество

Обслужва Ви персонал, чиито квалификации се потвърждават и повишават всяка година. Международни сертификати гарантират нашия професионализъм и компетентност.

Високо ниво на сигурност
Високо ниво на сигурност

Орбит е първата фирма за спедиция и логистика в Източна Европа със сертификат за сигурност и безопасност от TAPA FSR.

Персонален подход
Персонален подход

Умение да разберем какво Ви е необходимо, мрежа от партньори в целия свят, проследяване на всеки етап от организацията и транспортирането – подготвени сме за Вашите изисквания.