Въздушен транспорт

Въздушен транспорт

Съчетаваме експедитивност, опитност и прецизност, за да осигурим най-добрия въздушен транспорт за Вашите пратки. Орбит е агент на IATA от 2004 година – надеждна гаранция за нашия подход, квалификация, възможности и професионализъм.

Предоставяме Ви персонализирани решения за спедиция и логистика – многофункционални, гъвкави, подходящи именно за Вас. Екипът ни е сертицифиран от FIATA и разполага с опита и знанията, необходими, за да отговори на всяко Ваше изискване. Нашите надеждни партньори в целия свят ни помагат да изпълним поетите към Вас ангажименти точно и в срок.

Услуги, включени във „въздушен транспорт“

Сътрудничим си с всички авиолинии, които оперират във и от летище София. Това ни позволява да Ви предложим услугите, свързани с въздушен транспорт, от които имате нужда, спрямо изискванията Ви за транзитно време, избор на приемане и доставка.

  • Общ въздушен транспорт
  • Превоз на товари с клас за опасност – сертифицирани сме от IATA за превоз и на такъв тип пратки.
  • Времево чувствителни пратки и стоки, които се развалят бързо – предлагаме Ви най-добрата цена по отношение време/стойност и сигурността, че товарите ще пристигнат в уговорения срок.
  • Ценни пратки – гарантираме, че ще пристигнат невредими там, където сте ги изпратили. Ние сме първата фирма за спедиция и логистика в Източна Европа, сертифицирана по TAPA FSR.
  • Обемни товари – разполагаме с опита и техниката, необходими за безопасното им транспортиране.
  • Групажи – може да използвате тази услуга, когато имате нужда от гъвкаво, бюджетно решение в тесни времеви рамки.
  • Проследяване на пратки и застраховане – услугата включва също специална поддръжка и наблюдение на специфични пратки.
  • Проектна спедиция – на всички наши контрагенти осигуряваме приемане на товара, доставка от врата до врата, обработка на документацията, трансфер, преопаковане.

Екипът ни вижда всички възможни решения, но Ви препоръчва най-подходящото за Вас.

Свържете се с отдел Въздушен транспорт!

e-mail: air@orbit.bg

  • Александър Николов                      anikolov@orbit.bg

Manager Air Freight Department        +359 2 970 63 20, +359 898 55 90 05

Air Freight Operator                               +359 2 970 63 00, +359 893 62 54 33

Защо да ни доверите Вашите пратки?

Изключително силен екип, сертифициран от IATA, FIATA и НСБС, който влага целия си опит и умения, за да организира и транспортира товари Ви по въздух, според Вашето време, изисквания и бюджет.

Изключително качество
Изключително качество

Обслужва Ви персонал, чиито квалификации се потвърждават и повишават всяка година. Международни сертификати гарантират нашия професионализъм и компетентност.

Високо ниво на сигурност
Високо ниво на сигурност

Орбит е фирма със сертификат за сигурност и безопасност от TAPA FSR, и е регулиран агент по отношение осигуряване на контрол на сигурността на въздушните пратки.

Персонален подход
Персонален подход

Умение да разберем какво Ви е необходимо, мрежа от партньори в целия свят, проследяване на всеки етап от организацията и транспортирането – подготвени сме за Вашите изисквания.