Защо да ни изберете

Защо да изберете нас

Решения за спедиция и логистика, създадени специално за вашите товари

Получавате това, което Ви трябва. Нашите екипи са обучени да дават конкретни решения на Вашите проблеми в областта на спедицията и логистиката. Между многобройните възможности за сухопътен, морски или въздушен транспорт те ще изберат и ще Ви предложат тази, която ще Ви свърши работа.

Сигурни сте, че стоките Ви ще пристигнат в изряден вид и навреме. Нашите партньори по целия свят, застраховките, които Ви препоръчваме да направите, постоянното наблюдение на товарите, екипите, сертифицирани да извършват опаковане, преместване, съхранение и всички необходими допълнителни услуги – правим невъзможното, за да работите спокойно и да добавим стойност към Вашия бизнес.

Поверявате ни и най-дребните детайли и ние ги изпълняваме перфектно. Нашият стремеж да покриваме изискванията на най-авторитетните международни организации за транспорт, спедиция, логистика, сигурност и качество не е случаен. Благодарение и на тях служителите ни получават по-висока квалификация и ние успяваме да прилагаме най-новите техники и технологии в своята работа.

Запознайте се с историята на нашата фирма и всички наши постижения и сертификати .

Намерете в наше лице доверения бизнес партньор в складирането, спедицията и транспортирането!

Гъвкава ценова политика
Гъвкава ценова политика

Персонализираните решения идват с персонализирани оферти. Предлагаме ускорени, стандартни, икономични и поръчки и широк набор от услуги и възможности за спедиция и логистика на Вашия товар.

Яснота на предложението
Яснота на предложението

Преди да ни поверите товарите си, сте наясно къде ще бъдат съхранявани, как ще се транспортират, кога ще пристигнат, какви допълнителни услуги може и е удачно да използвате. Максималната яснота е спокойствие за клиента и за нас.

Множество възможности
Множество възможности

Складиране, 3PL услуги, митническо агентство, сухоземен, морски и въздушен транспорт, транспортиране на ценности, предмети на изкуството, специални и опасни товари – за 30 години сме натрупали опит, умения и признание във всяка сфера на спедицията и логистиката.

Сигурност и гаранции
Сигурност и гаранции

Застраховки, проследяване на товарите, сертификат за сигурност и безопасност от TAPA FSR, ежегодни обучения за всички наши служители – правим невъзможното, за да сте спокойни за своите товари винаги, когато ползвате нашите услуги.