Опаковане и транспорт на предмети на изкуството

Опаковане и транспорт на предмети на изкуството

Познаваме и спазваме изискванията за опаковане и транспортиране на предмети на изкуството. Грижим се за сигурността и целостта им. Предлагаме Ви варианти за опаковане според вида на обекта – картини, скулптури, арт инсталации и т. н. – и застраховка; консултираме Ви относно необходимите документи; организираме оптимален маршрут и транспорт.

Черпим опит и си партнираме с най-добрите. Орбит е член на международната организация ICEFAT. Тя обединява експерти в спедицията и логистиката на предмети на изкуството. Членството ни е следствие на прецизен подбор и ни позволява да черпим ноу-хау и да имаме за партньори около 80 от най-добрите превозвачи на предмети на изкуството в света.

Доставяме Вашата пратка там, където трябва да бъде, навреме. Планираме и организираме предварително всяка стъпка от опаковането и логистиката. Предвиждаме възможни усложнения и изненади. Отлично обученият ни екип Ви предлага най-ефективното решение за Вашите предмети на изкуството и отговаря на въпросите Ви на всеки един етап от процеса.

Услуги, включени в „опаковане и преместване на предмети на изкуството“

  • Консултиране и опаковане. Запознаваме се обстойно с колекцията, която трябва да се опакова и с факторите, които влияят върху експонатите в нея. Предлагаме най-добрия вариант за съхранение по време на транспорта на предметите на изкуството.
  • Помощ при подготовка на документацията. Транспортирането на антики и предмети на изкуството е невъзможно, без да са спазени редица законови изисквания и без необходимите документи. Ние Ви консултираме за начина на тяхното комплектоване.
  • Транспортиране. Разполагаме с превоз, оборудван с необходимата техника за транспортиране на предмети на изкуството. Поддържане на подходящия микроклимат, минимум сътресение за товара, максимална бързина при доставката – съобразяваме всички подробности и детайли.

Специализирани сме в преместването на всякакъв тип предмети на изкуството и антики. Наши клиенти са държавните музеи, галерии и търговци, корпоративни и частни колекционери. Доверете ни се и Вие!

Свържете се с отдел „Опаковане и преместване на предмети на изкуството“!

e-mail: art@orbit.bg

  • Людмил Рангелов                             +359 2 970 63 11, +359 899 90 33 39

Manager                                                   lrangelov@orbit.bg

  • Пламен Борисов                                +359 2 970 63 00, +359 895 55 99 12

Supervisor                                                pborisov@orbit.bg

  • Мирослав Балкански                       +359 2 9706331, +359 895559902

Operations Lead                                      mbalkanski@orbit.bg

Защо да ни доверите Вашите пратки?

Разполагаме с опит и оборудване, което гарантира сигурността, целостта и навременното доставяне на Вашите пратки. Членството ни в ICEFAT ни дава ноу-хау и подкрепата на най-добрите, утвърдени и специализирани в транспортирането на предмети на изкуството фирми от целия свят.

Изключително качество
Изключително качество

Обслужва Ви персонал, чиито квалификации се потвърждават и повишават всяка година. Международни сертификати гарантират нашия професионализъм и компетентност.

Високо ниво на сигурност
Високо ниво на сигурност

Орбит е първата фирма за спедиция и логистика в Източна Европа със сертификат за сигурност и безопасност от TAPA FSR.

Персонален подход
Персонален подход

Умение да разберем какво Ви е необходимо, мрежа от партньори в целия свят, проследяване на всеки етап от организацията и транспортирането – подготвени сме както за Вашите изисквания, така и за изискванията на музеите,