Морски транспорт

Морски транспорт

Транспортираме по море Вашите пратки от и до всяка точка на света. Вече почти 30 години изграждаме нашата мрежа от агенти във всички основни пристанища и работим с надеждни партньори по целия свят, за да Ви осигурим персонализирана услуга на високо ниво.

Предлагаме Ви решения, съобразени именно с Вашите нужди и изисквания. Специалистите в екипа ни разбират какво Ви трябва и изготвят оптимален план за съхранение, организиране и транспортиране на всяка Ваша пратка по море. Членуваме в най-големите международни организации за спедиция и логистика и осигуряваме ежегодни обучения за повишаване квалификацията на нашите служители.

Гарантираме сигурността на Вашите товари, следим стриктно пътуването им и сме готови да реагираме бързо и адекватно при евентуални промени и пречки по маршрута. Въпрос на професионализъм, добра подготовка и проактивност е Вашите пратки да пристигат навреме и в перфектно състояние. А в Орбит работят истински професионалисти.

Услуги, включени в „морски транспорт“

  • Групажни превози LCL/LCL – предлагаме Ви оптимизация на разходите, гъвкав график за доставка и избор на най-подходящия за целите, сроковете и бюджета Ви превозвач.
  • Контейнерни превози FCL/FCL – осигуряваме пълна грижа за Вашите големи пратки.
  • Консолидация/деконсолидация FCL/LCL или LCL/FCL – обслужваме големи и малки обеми товари, като Ви помагаме да намалите разходите, ангажираме се с обработка и съхраняване на пратките на склад.
  • Контейнеризация/деконтейнеризация – грижим се за експедитивното товарене и разтоварване на Вашите пратки от едно транспортно средство на друго.
  • Доставки „от врата до врата”, от и до всяка точка в света – гарантираме максимално удобство за Вас и Вашите клиенти.
  • Превоз на контейнери по суша – комбинираме различни видове транспорт, за да Ви предложим оптимално решение за доставка.
  • Опасни товари и специално оборудване – разполагаме с необходимия опит, експертиза, сертификати и партньорства за превозване на двата типа пратки.
  • Застраховане на товари – избираме най-добрия вариант за защита на Вашите товари.
  • Митническо агентство – спестяваме Ви време, средства, неприятни грешки при събиране и попълване на документи. Нашият специализиран отдел за митническо обслужване пази Вашето спокойствие.

Оставете Вашите пратки в опитните и грижливи ръце на отговорни професионалисти.

Свържете се с отдел „Морски транспорт“!

e-mail: sea@orbit.bg

Sea Freight Manager                               +359 2 970 64 64, +359 899 90 98 44

  • Росица Въльовска                              rvalyovska@orbit.bg

Sea Freight Operator                               +359 2 970 63 00, +359895 55 99 06

Защо да ни доверите Вашите пратки?

Икономични, гъвкави, сигурни решения за транспортиране на Вашите пратки по море. Предлагаме Ви максимално персонализирана услуга и спокойствието да знаете кога къде са Вашите товари, а също и че ще пристигнат навреме.

Изключително качество
Изключително качество

Обслужва Ви персонал, чиито квалификации се потвърждават и повишават всяка година. Международни сертификати гарантират нашия професионализъм и компетентност.

Високо ниво на сигурност
Високо ниво на сигурност

Орбит е първата фирма за спедиция и логистика в Източна Европа със сертификат за сигурност и безопасност от TAPA FSR.

Персонален подход
Персонален подход

Умение да разберем какво Ви е необходимо, мрежа от партньори в целия свят, проследяване на всеки етап от организацията и транспортирането – подготвени сме за Вашите изисквания.