За нас

Персонализирани, сигурни, експедитивни решения за спедиция и транспорт в целия свят

Ние сме Орбит – фирма за спедиция и транспорт с доказан авторитет и професионализъм и световно покритие. Вече повече от 25 години организираме и транспортираме по суша, въздух и вода стоки от всякакъв вид до всяко кътче на планетата.

Орбит е част от групата компании Orphee Beinoglou със седалище в Атина, Гърция и клонове в Румъния, Северна Македония, Кипър и Ливан.

Работата ни се отличава с намиране на индивидуално решение за всеки клиент, стриктно спазване на поетите ангажименти, планиране и повишена проактивност в посока намаляване на рисковете за Вашите товари, безкомпромисно обслужване.

Членуваме в най-авторитетните международни организации за спедиция и логистика като IATA и FIATA, FAIM – специално за преместване на офиси и домове, ICEFAT – опаковане и транспорт на антики и предмети на изкуството. Ние сме една от малкото фирми в бранша за Източна Европа, с пълна акредитация по TAPA-FSR класифицирано ниво А.

Разчитаме на постоянно повишаване на квалификацията на нашите служители и на спазване на световните стандарти за качество.

Ако търсите подходящо решение за спедиция и транспорт за Вашите пратки, доверете ни се. Ние знаем какво правим и сме готови да Ви помогнем.

Гъвкави, сигурни и ефективни решения за спедиция и логистика на Вашите товари

Орбит транспортира Вашите товари по суша, въздух и вода и използва най-новите технологии за тяхното организиране, складиране, разпределяне. Когато търсите наистина персонализирано решение, защото имате специфични или твърде високи изисквания, обърнете се към нас.

Яснота на предложението
Яснота на предложението

Преди да ни поверите Вашите товари, Вие ще бъдете наясно къде ще бъдат съхранявани, как ще се бъдат транспортирани, кога ще пристигнат, какви допълнителни услуги може и е удачно да използвате. Максималната яснота е спокойствие за клиента и за нас.

Сигурност и гаранции
Сигурност и гаранции

Застраховки, проследяване на товарите, сертификат за сигурност и безопасност от TAPA FSR, ежегодни обучения за всички наши служители – правим невъзможното, за да сте спокойни за Вашите товари винаги, когато ползвате нашите услуги.