Специален транспорт и извънгабаритни товари

Специален транспорт и извънгабаритни товари

Подготвяме и транспортираме тежки и извънгабаритни товари. Имаме дългогодишен опит в тази дейност, а екипът ни преминава квалификационни курсове и допълнителни обучения всяка година. Това ни позволява да предвидим и предотвратим възможни рискове и по-тежки ситуации.

Осигуряваме оптимален маршрут, необходимата документация, институционална помощ и подходящото ескортиране за Вашите тежки и извънгабаритни товари. Проучваме всички възможности в дълбочина, претегляме плюсове и минуси и Ви предлагаме най-доброто решение за спедиция и логистика.

Реализираме го внимателно, отговорно, с гаранция за успешно и навременно завършване на транспортирането. Ние поемаме изцяло грижата за Вашите тежки и извънгабаритни товари. Достатъчно е да ни кажете от какво имате нужда.

Услуги, включени в „Специален транспорт за тежки и извънгабаритни товари“

  • Проучване и изготвяне на най-подходящия маршрут за движение

Пътното проучване е важна част от успешното фактическо транспортиране на тежки и извънгабаритни товари. Предлагаме Ви подходящия маршрут и се ангажираме да го съгласуваме с институциите, да определим всички пътни съоръжения и ограничения по маршрута и да осигурим тяхното преодоляване.

  • Ескортиране на специалните транспорти на тежки и извънгабаритни товари

Организираме ескорта на тежки и извънгабаритни товари на територията на България с наши превозни средства. За целта осигуряваме сервиз, извършван от отлично подготвени професионалисти с богат опит.

  • Осигуряване на разрешителни за движение на тежки и извънгабаритни товари

Ако искате да си спестите време и евентуални грешки и недоразумения, оставете и тази част от работата на нас. След като изготвим оптималния маршрут, ще осигурим и разрешителни за движение по него.

Поверете тази трудна и деликатна задача – транспортиране на тежки и извънгабаритни товари – на професионалисти с опит. Ние ще я решим успешно.

 

Свържете се с отдел „Специален транспорт и извънгабаритни товари“!

  • Венцислав Димитров                                        +359 2 970 63 10, +359 898 66 90 02

Manager Special Transport & Project Dpt            vdimitrov@orbit.bg

Защо да ни доверите Вашите товари?

Разполагаме с опитен и квалифициран екип и солидна база. Планираме в най-малки подробности, окомплектоваме вместо Вас всички необходими документи, стремим се да предвидим и да решим предварително всички възможни проблеми по време на транспортирането на тежки и извънгабаритни товари.

Изключително качество
Изключително качество

Обслужва Ви персонал, чиито квалификации се потвърждават и повишават всяка година. Международни сертификати гарантират нашия професионализъм и компетентност.

Високо ниво на сигурност
Високо ниво на сигурност

Орбит е първата фирма за спедиция и логистика в Източна Европа със сертификат за сигурност и безопасност от TAPA FSR.

Персонален подход
Персонален подход

Умение да разберем какво Ви е необходимо, мрежа от партньори в целия свят, проследяване на всеки етап от организацията и транспортирането – подготвени сме за Вашите изисквания.