Опаковане и преместване на лични вещи

Опаковане и преместване на лични вещи

Вършим работата си със съзнание, че преместването от една държава в друга изисква такт, помощ, отговорност, планиране и точност. Ние – екипът на Орбит – Ви ги предлагаме. Опаковането и транспортирането на Вашите вещи и мебели с наша помощ е спокоен, сигурен процес, който Ви спестява стрес и разочарования.

Организираме Вашето международно преместване в три етапа – оглед и информиране за конкретните Ви нужди и изисквания; логистично планиране; опаковане и транспортиране до всяко кътче на света. През всеки етап Вие контактувате със специално обучен координатор от нашия екип, който Ви дава необходимата информация и насоки и се грижи целият процес да протече гладко.

Гарантираме Ви сигурно и безпрепятствено международно преместване. Орбит е екслузивен партньор и член за България и Източна Европа на FIDI и Harmony Relocation Network  – глобална мрежа от фирми за релокация, на местни собственици, които отстояват здравите семейни ценности и се грижат всяко едно семейство и неговите вещи да стигнат благополучно до новия си дом.

Как протича процесът на преместване?

  1. Свързвате се с представители на нашия отдел и с тях обсъждате какво Ви е необходимо.
  2. Правим безплатен оглед на дома или офиса Ви в удобно за Вас време. Опитен консултант преценява обема вещи и отговаря на всички Ваши въпроси.
  3. Получавате оферта и предложение за застраховка. Знаем, че пренасяме не просто вещи, а части от Вашия живот и искаме да сте максимално спокойни, че ще пристигнат невредими на новото място.
  4. Подготвяме екипа си и в предварително уговорено време опаковаме и товарим вещите Ви.
  5. По време на транспортирането им, може да получите информация за местонахождението на Вашите вещи от координатора, който Ви е помагал до момента.

Гаранция, че ще изпълним точно поетите към Вас ангажименти, дава не само дългогодишната ни отлична репутация, но и FIDI – Федерацията на фирми за международно преместване. Тя периодично прави независим одит на качеството на нашите услуги, FAIM-ISO, за да е сигурна, че като неин член се стремим към максимална удовлетвореност на клиента.

Свържете се с отдел „Опаковане и преместване“!

e-mail: hhgs@orbit.bg

 

  • Людмил Рангелов                    +359 2 970 63 11, +359 899 90 33 39

HHGDS Manager                            lrangelov@orbit.bg

  • Пламен Борисов                       +359 2 970 63 00, +359 895 55 99 12

Supervisor                                       pborisov@orbit.bg

  • Мирослав Балкански              +359 2 9706331, +359 895559902

Operations Lead                            mbalkanski@orbit.bg

Защо да ни доверите преместването на Вашия дом

Ние разбираме емоционалния стрес, който преживявате. Отнасяме се с внимание към вещите Ви и към всяко Ваше сантиментално вълнение. Споделяме Вашата загриженост, действаме с професионализъм и отговорност и успокояваме тревогите Ви.

Изключително качество
Изключително качество

Обслужва Ви персонал, чиито квалификации се потвърждават и повишават всяка година. Международни сертификати гарантират нашия професионализъм и компетентност.

Високо ниво на сигурност
Високо ниво на сигурност

Орбит е първата фирма за спедиция и логистика в Източна Европа със сертификат за сигурност и безопасност от TAPA FSR.

Персонален подход
Персонален подход

Умение да разберем какво Ви е необходимо, мрежа от партньори в целия свят, проследяване на всеки етап от организацията и транспортирането – подготвени сме за Вашите изисквания.